2015 J.G. van der Stok, Apeldoorn
Hoe en Wat
Lessen op toetsinstrumenten en theorie
Er wordt lesgegeven op toetsinstrumenten. M.n. keyboard en piano. Ook electr. orgel behoort tot de mogelijkheden. Verder is er veel aandacht voor de theorie en de praktijk van het akkoordenspel. Leer omgaan met de akkoordsymbolen zoals gebruikt in de lichte/popmuziek.
Kinderen kunnen beginnen vanaf 5 à 6 jaar. Want jong geleerd is oud gedaan! Tijdens de basisschoolperiode is er meestal meer ruimte voor extra dingen, zoals muziekles dan tijdens de middelbare school. Daarom is het goed kinderen al vroeg te laten beginnen. Maar ook tieners en jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom. Sommige middelbare scholen besteden veel aandacht aan muzikale expressie, daarom zijn de piano- of keyboardlessen vaak een mooie combinatie met muziekles op school. Veel leerlingen nemen hun schoolopdrachten mee naar de muziekles! Verder zijn de lessen altijd ontspannen en gericht op het plezier van de leerling en worden aangepast aan leeftijd, mogelijkheden en beschikbare tijd.

Jong geleerd.....

Je bent nooit te oud.....

Je bent nooit te oud om te leren! Daarom zijn ook volwassenen welkom. Meestal is een derde van de leerlingen volwassen. De oudste leerling is nu rond de 70. Zeker als volwassene wil je plezier en ontspanning halen uit het bespelen van een instrument. Je wilt niet onder een te grote prestatiedruk staan. Er zijn natuurlijk meer activiteiten in het leven: werk, gezin, sociale verplichtingen, etc. Daarom gaan we ontspannen met de muzieklessen om, zodat je op je eigen tempo, toch muzikaal resultaat binnen haalt. Het plezier van het zelf muziek maken staat voorop!
Individueel betekent dat je wekelijks een half uur privéles krijgt. Je bent alleen met de docent en je krijgt daardoor alle tijd en aandacht. In een individuele les is er veel ruimte om verschillende muzikale sporen te volgen. Groepslessen zijn daarom meer mogelijk.
De lessen zijn op individuele basis (privéles)
Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok